Dejting sugen

kåt kvinna är dejting sugenHej alla singelkillar där ute! Jag är en 29-årig kåt tjej som är dejting sugen och mycket kräsen. Jag söker den bästa killen som är genuint intresserad av mig som person och inte bara för mitt snygga utseende. Nu är det så att jag ser bra ut och är en snäll och omtänksam tjej som vill träffa någon som delar mina intressen och passioner.

Mina intressen är många, bland annat träning, umgås med vänner och familj, mode och att resa till sol och värme men också sex, jättemycket hihi. Jag gillar att ligga under täcket och mysa med någon speciell, gärna länge och mycket om du förstår?! Är en aktiv person som gillar att träna och hålla mig i form. Att umgås med mina nära och kära älskar jag, så det ska du också uppskatta. Ärlighet är för mej mycket viktigt. Du bör vara en aktiv kille som också gillar att träna och hålla dig i form. Vi kan ju träna tillsammans, både på gymmet och i sängen hihi.

Jag är dejtingsugen och kräsen, så är det. Du ska vara ärlig och omtänksam, det gillar jag. Jag vill hitta en kille som kan vara min bästa vän och sexpartner. En kille som jag kan lita på och som alltid står vid min sida oavsett vad som händer. Du ska vara redo för ett seriöst förhållande.

Om du tror att du är den bästa killen för mig och är intresserad av mig, tveka inte att höra av dig. Jag är dejting sugen men har svårt att hitta rätt kille, de flesta är tyvärr inte så seriösa. Visst, jag ser bra ut men jag är mer än utseendet, jag har en vacker insida också. Vi börjar med en fika sen får vi se vad som händer. Sugen på att träffa mej irl?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar