Dejting sugen

kåt kvinna är dejting sugenHej alla singelkillar där ute! Jag är en 29-årig kåt tjej som är dejting sugen och mycket kräsen. Jag söker den bästa killen som är genuint intresserad av mig som person och inte bara för mitt snygga utseende. Nu är det så att jag ser bra ut och är en snäll och omtänksam tjej som vill träffa någon som delar mina intressen och passioner.

Mina intressen är många, bland annat träning, umgås med vänner och familj, mode och att resa till sol och värme men också sex, jättemycket hihi. Jag gillar att ligga under täcket och mysa med någon speciell, gärna länge och mycket om du förstår?! Är en aktiv person som gillar att träna och hålla mig i form. Att umgås med mina nära och kära älskar jag och jag och tycker om att vara omgiven av positiva och kärleksfulla människor. Ärlighet är för mej mycket viktigt.

Jag söker en kille som är genuint intresserad av mig som person och som delar mina intressen och passioner. Du bör vara en aktiv kille som också gillar att träna och hålla dig i form. Vi kan ju träna tillsammans, både på gymmet och i sängen hihi. Du bör vara en positiv och kärleksfull person som tycker om att umgås med familj och vänner.

Dejtingsugen och kräsen

Du ska vara ärlig, lojal och omtänksam. Jag vill hitta någon som kan vara min bästa vän, livspartner och sexpartner. En person som jag kan lita på och som alltid står vid min sida oavsett vad som händer. Du bör vara en person som är redo för ett seriöst förhållande och som är villig att satsa på oss två.

Om du tror att du är den bästa killen för mig och är genuint intresserad av mig som person, tveka inte att höra av dig. Jag är dejting sugen men har svårt att hitta rätt kille, de flesta är tyvärr inte så seriösa. Visst, jag ser bra ut men jag är mer än utseendet, jag har en vacker insida också. Sugen på att träffas irl?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar