Fredagsmys

kåt tjej vill ha fredagsmys med en kåt killeHej, jag är en tjej som inte är så söt och jag har svårt att hitta kille. Nu vill jag prova att hitta lite fredagsmys med en mysig kille här. Du får inte ha för höga krav, för jag ser som sagt inte så bra ut. Men jag är snäll och ganska social, dock lite blyg i början, men det får du stå ut med. Så det betyder att du är en kille som är lite framåt och styr upp allt. När vi lärt känna varandra så är jag inte så blyg längre. Jag vill att vi har fredagsmys några gånger i månaden. Jag är sällan eller aldrig ute på krogen utan sitter hemma på helgerna, det blir lite trist ensam varje helg. Så om du vill ses på helgen, vi kan ha lördagsmys också och sova över osv.

Sex gillar jag, men det fattar du nog eftersom jag skriver en kontaktannons här på en sexblogg. Det är viktigt att du också tycker om sex och vill ha skön sex med mej. Men jag ligger inte första gången vi ses, möjligen kan vi ligga sked i soffan, men inte mer än så. Anledningen till att jag inte ligger direkt är för att jag vill inte att du bara kommer och drar över mej. Många killar är ju sånna, dom utnyttjar oss tjejer, speciellt oss som inte ser så bra ut.

När det kommer till sex så är jag nog ganska vanlig tror jag. Men också öppen för att prova på nya saker i sängen, så länge det är något jag tycker är upphetsande. En trekant har jag drömt om länge men inte fått uppleva. Vi kanske kan ha det med en kompis till dej? Vi får se, först ska vi träffas i verkligheten, vill du det?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar