Kåt tjej

jag är en kåt tjej som söker knullkontaktJag är en kåt tjej som söker en kåt kille, enkelt eller hur?! Eller inte, jag har skrivit sexannonser flera gånger förut, men bara fått trams till svar. Många killar snackar mycket men har högst lite eller ingen action om man säger så. Har stämt träff irl med ett par stycken, en dök upp men såg inte ut som på bilden. En annan dök inte upp, men tror han stod på håll och kollade mej. Och sen lite andra konstiga saker från killar som svarat på mina sexannonser. Det är lite fööör mycket för mej när vuxna killar uppför sej så illa. Eller har jag bara haft otur? Får hoppas att det är så! Men jag ger inte upp i första taget så jag gör ett nytt försök, får hoppas på bättre tur denna gången!

Så jag begriper inte varför det ska vara så jäkla svårt för mej som kåt tjej att få seriösa svar. Jag gör ett nytt försök och denna gången söker jag lite äldre män. Ni är kanske lite mer seriösa och kommer till vår träff irl och uppför er lite mer moget, det hoppas jag iaf. Om äldre män uppför sej lika illa som de yngre killarna, ja, då är det illa. Jag vill tro att det finns reko killar och män, så upp till bevis!

Det är svårt att beskriva sej själv men jag är en helt vanlig tjej, 23 år, singel och är 1000% seriös i detta. Att våra träffar handla om sex har du nog snappat upp. Helst återkommande sexträffar, hör av dej, jag vill träffas snarast. Men innan vi ses irl så vill jag se dej i videosamtal och då ska du inte visa kuken. Män under 55 och seriösa, hör av er!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR