Oerfaren tjej

jag är en kåt oerfaren tjej som söker en äldre manSå här är det, jag är en oerfaren tjej trots att jag är 26 år, visst har jag haft sex. Men ingen bra sex och jag vill bara träffa en äldre man nu, som kan lära mej allt om sex. Du och jag ska träffas ett tag, hur ofta får vi se, men jag vill inte ha olika sexpartners, en räcker. Det är viktigt att du är lite äldre, jag tror att du är kring 40 år. Då är du fortfarande snygg och fräsch plus att du har en del erfarenhet.

Som person är jag ganska blyg innan jag lärt känna någon, så det är bra om du tar första stegen på vår första dejt. Om vi ligger direkt eller inte, det vet jag inte, för jag har ju inte träffat dej ännu ;-). Men jag utesluter inget och lovar inget, låter det som en bra deal?

Det är väldigt pinsamt detta, men jag är bara ärlig och jag vill verkligen ha bra sex. Jag pullar mej själv till orgasm nästan varje dag, men jag känner jag behöver mer än så. Visst, det dämpar de värsta lustarna men långt ifrån alla. Bara det att få en kuk i fittan, armar runt min späda kropp är nåt jag verkligen behöver. Jag behöver en kuk i fittan även om det låter hemskt när jag skriver det. Du ska lära mej allt du kan om sex, du ska bli min sexlärare. Vill du det?

Du ser bra ut, du går igång på mej trots att jag är en oerfaren tjej som är lite blyg. Vi ska kunna prata också och kanske umgås vi lite som vänner också?! Hur som helst, jag är singel, jag är kåt och jag behöver lite trevligt och skönt sällskap. Frågan är nu om du finns här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar