Sexsugen

kåt sexsugen tjej söker sexHej, jag är en extremt kåt och sexsugen tjej som söker en kåt sexpartner för spännande sexträffar. Den kille jag söker vill också ha lite mer spänning i tillvaron, dagarna går och det är alltid samma rutiner. Nu måste vi ha lite spänning i våra liv, håller du inte med mej om det?! Du ska ha ett öppet sinne och vara öppen och ärlig och självklart vara dej själv, det är bara dumt att låtsas att man är nån annan. Jag är mej själv till hundra procent, jag kan inte göra mej till och låtsas vara någon jag inte är. Det skiner igenom direkt, så jag är mej själv, enklast så.

Helst vill jag hitta en knullkompis, en kille att träffa regelbundet för både vänskap och sex. Men det är inte helt lätt att hitta så jag provar denna sexannonsen och hoppas på tur. När det kommer till vad för sorts sex jag gillar, så är jag rätt så öppen och provar gärna nya saker. Dock kan jag tillägga att jag inte gillar sådant som är äckligt eller som ger smärta. Annars är jag rätt så flexibel när det kommer till sex. Har en trång fitta och ser ganska bra ut, slank och sexig, om jag får säga det själv. Även om jag söker sex, så gillar jag att diskutera och skratta så en portion humor är alltid trevligt.

Om du tycker jag låter som en kåt sexsugen tjej som du vill träffa så tycker jag att du ska skriva en rad. Berätta lite om dej själv och vad du vill att vi ska hitta på när vi träffas. Plus ett förslag om hur vår första dejt ska vara. Nu väntar jag på ditt svar, bollen är din. Puss och kram!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Sexsugen”

  1. Hej jag letar en kvinna är 35 eller 55 vi ska samma jag bor Södermalm jag bor ensam jag letar bra kvinna vi ska samma vi ska göra som du vill samma tack och hej

    Svara

Lämna en kommentar