Skön sex

kåt singeltjej vill ha skön sexTjabba, trevlig tjej här, kåt som få, nu söker jag skön sex, bara helt vanlig jäkla sex. Finns det någon kille här? Som också är så trött på allt konstigt som folk håller på med i sovrummet. Helt vanlig sex är tydligen helt ute nuförtiden, men så kan det väl ändå inte vara. Jag vågar inte ens dra hem nån från krogen längre. Man vet ju inte vad killarna nuförtiden har för sexuell läggning, de flesta vill ju tex. slå och smiska. Det tilltalar inte mej, inte ett dugg kan jag säga, hur kan det vara skönt? Jag bara undrar?! Ni som gillar det får gärna göra det, men det är inget för mej!

Jag som söker är en helt vanlig tjej som vill ha helt vanlig sex. Helst återkommande sexträffar, men inget förhållande. Min ålder spelar mindre roll, du får veta det när vi fått kontakt. Din ålder tror jag är någonstans mellan 25-45 år, det är inte hugget i sten, plus minus några år är också ok. Nu är det så att jag finns i Stockholmstrakten, du bör finnas i närheten så vi kan ses regelbundet. Kan tänka mej helgsex också, men vad gör jag när jag är kåt mitt i veckorna?! Så helst bor vi nära så det inte är så komplicerat att ses när lusten faller på.

När det kommer till sex behöver jag väl inte säga så mycket mer, jag tycker om skön sex. Traditionellt och mysigt, gärna mycket kramar och kyssar också, det är mysigt. Blir ju inte mycket närhet när man är singel. Du är en kille som är seriös i detta, som menar det du säger och som vill och vågar ses irl. Tror det räcker här, vi tar resten lite mer privat. Hör av dej, jag väntar på ditt svar. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Skön sex”

Lämna en kommentar