Snygg blondin

jag är en sexig snygg blondin som söker kåta snygga killarHej alla snygga och vältränade killar 23-35 år, jag är en snygg blondin på 26 år som är väldigt kräsen. Nu söker jag en riktigt snygg och modemedveten kille som ska bli min KK. Jag pallar inte gå ut och festa och dra hem nån kille för natten. Har gjort det någon gång men det har inte varit bra, så jag har slutat med det. Det är bättre att skriva en sexannons där jag kan rada upp alla mina krav. Ja, krav har jag och bara den bästa är god nog till mej och jag får väl ha krav!?

Du är singel, gärna lång och stilig, en vältränad kropp och gärna en stor snopp hihi. Sen måste vi såklart också ha kemi, det räcker inte med en vacker yta, fattar du?! Jag ser bra ut och är som sagt en sexig och snygg blondin. Oblyg som person och mycket social och ganska busig och glad för det mesta. Du måste ha humor och gärna lite torr humor som jag har, så att vi kan skratta lite.

Sex ska vi ha men inte direkt, först ska vi lära känna varandra. Så känner jag nu, men jag är inte sämre än att jag kan ändra mej ;-). Vi börjar med att snacka lite på nätet och byta lite foto och sen ska vi snacka i videosamtal. Det är också ett krav innan vi ses irl. Jag måste vara säker på att du är den du utger dej för att vara. Har råkat på killar som stulit foto från nätet och det går jag inte på igen. Bara för att jag är blond så betyder det inte att jag är dum ;-). Jag har faktiskt ett bra jobb och hög utbildning. Finns du här, du snygga kille som vill träffa mej?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar