Tjej söker blind date

kåt tjej söker blind date med en seriös killeHej, tjej söker blind date, jag vet det är lite udda men det är spännande. Att träffa någon helt okänd som man inte ens vet hur han ser ut, kan bli en jackpott eller inte. Det är just det som är det som gör det så spännande. Man vet aldrig vem man träffar, men det är som sagt spännande och värt att chansa. Det hela går ut på att vi snackar lite på nätet, utan att byta bilder eller något annat som avslöjar hur vi ser ut. Utseendet är liksom inte allt, insidan är också viktig nämligen. Om vi trivs när vi skrivit till varandra ett tag så bestämmer vi en dag och plats att träffas på.

Vad som sen händer när vi träffas, det står skrivet i stjärnorna. Men om jag ska vara helt ärlig så hoppas jag att det slutar i sängen och massor med skön sex. Jag är singel och som singeltjej så är det inte så ofta det blir sex eftersom jag vägrar one night stands på det sättet. För mej är det nåt år sen jag hade sex senast och det börjar bli lite för länge. Nu är det såklart inte självklart att det blir sex, vi måste ha en kemi. Om vi inte har det, tja, då blir det ingen sex heller, men vi blir kanske vänner. Den som lever får se.

Tjej söker blind date är som sagt nog lite ovanligt. Lite om mej då, jag är runt 30 och singel, du är i min ålder och också singel. Som person är jag social, snäll, omtänksam och envis. Har lätt att prata med nya personer och jag tycker om det också, därav denna kontaktannons. Är du en kille som också tycker detta låter spännande så hör av dej! P & K.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar