Vill prova hård sex!

ung kåt tjej vill ha hård sex med en äldre manHej, jag är en ung tjej (19 år) som vill prova hård sex med en erfaren man, gärna äldre! Är som person väldigt blyg och tillbakadragen men när det kommer till sex så är jag aktiv. Dock måste du ta första steget, men när jag väl är kåt så blir jag vild och villig. Därför tror jag det är bra om du är lite äldre, kanske runt 40 eller äldre. Vill du bli min sexlärare? Om jag ska vara helt ärlig så har jag länge fantiserat om en gubbkuk i min fina trånga fitta. En ådrig gubbkuk som vant glider in i min blöta fitta, för jag blir väldigt blöt när jag blir kåt. Vet inte om det är en för eller nackdel för er män?

Hård sex har jag aldrig provat, killarna i min ålder verkar inte gå igång på det. Så det har aldrig blivit av så nu provar jag en sexannons och hoppas på att någon äldre man svarar mej! Du och jag ska bara ha sex, jag vill inget annat. Jag har precis flyttat hemifrån och bor i en liten lya ganska nära stan. Exakt vart jag bor det vill jag inte säga här. Men det är nära en ganska stor stad. Jag är smal, har små bröst men är ganska söt tjej, har inte svårt att hitta killar. Men har aldrig provat att ragga på äldre män, så det gör jag nu hihi.

Jag vill att vi snackar i videosamtal innan vi ses så att jag vet att du är den du uppger dej för att vara. Tror att du också vill se att jag är jag. Är nog säkrast för oss båda, jag är väldigt försiktig och går inte med någon man om jag inte känner att du är reko. Det förstår du väl?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar