Vältränad kvinna

jag är en kåt vältränad kvinnaHej! Jag är en vältränad kvinna som söker en man med samma hälsotänk som jag. För mig är det viktigt att röra på mig dagligen och att äta hälsosamt, även om jag inte är någon träningsfreak. Jag tror på balans och att njuta av livet och det inkluderar att unna sig något gott ibland.

Jag letar efter en man som delar mina värderingar och som också vill leva ett hälsosamt liv. Det vore härligt att träffa någon att dela mina intressen med. Men även för att upptäcka nya saker tillsammans, jag är väldigt nyfiken av mig. Så att åka på spännande semestrar är något jag uppskattar mycket.

För mig är ärlighet och kommunikation viktiga faktorer i en relation. Dessutom, jag tror på att vara öppen och ärlig från början. Nu får vi se vad för sorts relation vi får, vi kanske bara blir vänner, även om jag hoppas på något mer än så. Kanske inte förhållande, men kanske lite närhet och sex, det hade varit mysigt. Som alla andra är jag givetvis sexsugen ibland eller ganska ofta om jag ska vara ärlig! Jag är en positiv person och jag letar efter någon som också ser det positiva i livet.

Om du är en man som söker samma sak som jag, och som är redo för ett trevligt umgänge, så hoppas jag att vi kan lära känna varandra bättre. Skicka mig ett meddelande om du är intresserad av att träffa en hälsomedveten och äventyrlig och vältränad kvinna! Obs, jag är inte vegan och sådant, kanske jag ska tillägga, jag älskar en måltid som inkluderar kött. Kram på dig!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Vältränad kvinna”

Lämna en kommentar