Är jag en sexig kvinna?

är jag en sexig kvinna?Hallå, nu vill jag veta, är jag en sexig kvinna? Jag är kluven, jag måste få bekräftelse, låter det lite knäppt? Jo, det är väl kanske en dum fråga i många hänseende. Dock vill jag ha svar från er män, vad tycker ni? Jag är väl inte så stolt över mina stora bröst, dom är hängpattar deluxe, det syns inte så tydligt när jag ligger ner. Då flyter de ut om man säger så. Så mina bröst är inte direkt något jag är stolt över, men en gång i tiden var dom så snygga, men det var länge sen. Naturens lag brukar jag skylla på!

Som du kanske förstår så är mitt självförtroende inte på topp. Detta pga. en relation jag haft, som inte alls var sund, han gjorde sitt bästa för att trycka ner mej. Så nu behöver jag ha lite feedback så jag vet om jag fortfarande duger, just nu känns det inte så. Men jag ska inte älta det, det gör ändå ingen nytta.

Jag vill träffa en seriös man som tycker att jag är attraktiv. En man som vill först börja träffas enbart för sex men som är öppen för mer om det uppstår ömsesidiga känslor. Att leva som singel i min ålder är helt okej, jag trivs bra och kan tänka mej att fortsätta leva ensam. Men tvåsamhet är alltid trevligt, men då måste man hitta rätt och det är svårt. Så en sexuell relation är det jag först och främst söker. Blir det mer så är det ett plus och trevlig, men som sagt, inte något jag förväntar mej. Om du tycker jag är en sexig kvinna, då skriver du nog till mej. Om inte så vandrar du vidare till nästa kvinna. Enkelt och smidigt, så nu kör vi så det ryker, eller inte?!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Är jag en sexig kvinna?”

Lämna en kommentar