Bisexuell kvinna

jag är en kåt bisexuell kvinnaJag är en självsäker och erfaren bisexuell kvinna på 35 år. Som söker en spännande sexträff med en likasinnad man eller kvinna. Är som sagt bisexuell, så jag är intresserad av både män och kvinnor. Jag letar efter någon som vill ha lite kul utan några krav på en stadig relation, en knullkontakt helt enkelt. Min frihet vill jag inte släppa i första taget.

Det gör jag inte förrän jag blir blixtförälskad och det blir jag inte ofta. Jag söker en kåt man eller kvinna som är lika öppen som jag är och som vill ha sex med mej. Vi tar allt som det kommer så får vi se hur det blir framöver. Jag tror att det är det bästa, för att planera är inget jag är någon fan av, det blir ändå inte som man planerar.

Nu är jag en kvinna med ett gott självförtroende och jag tar för mej av livet och lever livet fullt ut. Jag tycker det är viktigt, för man vet aldrig vad som händer i framtiden. Vi får se vad våra träffar mynnar ut i, det kan bli vänskap. Eller ett kk förhållande eller något mer seriöst, det får vi se. Vill du träffa mej för en dejt på stan och se vad som händer? Hör av dej, så vi kan börja snacka, ju snarare ju bättre. Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Bisexuell kvinna”

  1. Jag vill träffa en tjej gärna jag älskar tjej älskar jag äldre kvinna också jag jobbar jag är jätte kärlek jag träning jag spelar gitarr jag spelar fotboll sen jag vill träffa en bra kvinna mellan 35 eller 45

    Svara

Lämna en kommentar