Bisexuell kvinna

jag är en kåt bisexuell kvinnaJag är en självsäker och erfaren bisexuell kvinna på 35 år som söker en spännande sexträff med en likasinnad man eller kvinna. Är som sagt bisexuell, så jag är intresserad av både män och kvinnor. Jag letar efter någon som vill ha lite kul utan några krav på en stadig relation, en knullkontakt helt enkelt. Min frihet vill jag inte släppa i första taget. Det gör jag inte förrän jag blir blixtförälskad och det blir jag inte ofta.

Jag söker en kåt man eller kvinna som är lika öppen som jag är och vill utforska sin sexualitet tillsammans med mig. Vi kan ta det i vår egen takt och se var det leder oss. Att planera alltför mycket funkar inte för mej. Jag tar allt som det kommer, enklast och bäst så tycker jag. Tror att det är viktigt att vi har en öppen och ärlig kommunikation så att vi båda känner oss bekväma och nöjda. Tror du håller med om det!

Jag är en självsäker och självständig kvinna som är i kontakt med min sexualitet och min kropp. Vill träffa någon som uppskattar det och som kan ge mig den respekt jag förtjänar. Och jag är öppen för olika typer av träffar. Allt från en enkel kopp kaffe till något mer sexuellt och passionerat. Om du känner att du kan vara den mannen eller en bisexuell kvinna, hör av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig och se var vårt möte kan leda oss. Låt oss ha kul och utforska våra sexuella fantasier tillsammans.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Bisexuell kvinna”

  1. Jag vill träffa en tjej gärna jag älskar tjej älskar jag äldre kvinna också jag jobbar jag är jätte kärlek jag träning jag spelar gitarr jag spelar fotboll sen jag vill träffa en bra kvinna mellan 35 eller 45

    Svara

Lämna en kommentar