Gift par söker

kåt gift par söker kåta män och kvinnor för sexHejsan, gift par söker en eller två extra deltagare i sängen, par eller singlar. Hon är 36 år och är en mullig kvinna med en mjuk och go kropp, en skön fitta, trångt rumphål och lagom stora bröst. Han är 37 år och är hyffsat tränad, uthållig och normalt utrustad. Du/ni som svarar är i vår ålder tror vi, åtminstone mellan 30 och 50 år, inte yngre och inte äldre än så. Ni som vi är måna om ert utseende, renlighet är viktigt och du/ni är sociala. Vi har haft sex med ett annat par en gång förut och vi gillade det väldigt mycket. Och nu vill vi träffa några som vill ses lite mer regelbundet, ev. umgås som vänner också. Men svårt att veta redan nu, vi måste träffas först och se om vi klickar.

Hon har alltid drömt om en dubbelmacka, en kuk i fittan och en kuk i rumpan. Så det vill vi att ni också ska vilja. Men utöver det så lämnar vi det som ett öppet blad och tar allt som det kommer. Att planera i detalj funkar sällan! Vi är båda bi-nyfikna, bra om ni också är det och att ni inte har beröringsskräck. Det som händer, det händer, men viktigt att vi alla är med på det. Ingen ska tvingas till något.

Gift par söker är tydligen inte så vanligt, iallafall inte i sexannonser. Men vi gör ett försök och hoppas att det finns kåta kvinnor och män här som vill ses. Bara för att vi träffas irl så är det inte givet att det blir sex. Det får vi se, vi måste ha kemi och allt ska ske så naturligt som det går. Dock är det härligt pirrigt att veta att vi kanske kommer att knulla. Hör av dej/er, kramar från oss!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar