Mullig kvinna

jag är en kåt mullig kvinnaJag är en 35-årig mullig kvinna som söker en kille att träffa. Jag är mullig och har alltså lite extra hull, men jag tycker själv att mina kurvor sitter på rätt ställe. Det jag söker är en man som tycker om mulliga kvinnor och som uppskattar mina former. Vet att många män föredrar oss lite mulliga framför smala kvinnor.

Jag har varit ensamstående i några år nu och är redo att träffa någon ny. Vet inte om jag bara vill träffa någon man tillfälligt för sexträffar eller om jag vill stadga mig. Men jag tar allt som det kommer och är öppen för olika möjligheter. Så ingen press och ingen stress, det blir som det blir, är det meningen så är det.

Jag söker en man som är snäll, omtänksam och respektfull. Ålder spelar inte så stor roll för mig, så länge du är över 20 år och uppåt. Det viktigaste för mig är att vi har en god kemi och att vi kan ha roligt tillsammans.

Äventyrlig mullig kvinna söker

Jag är en äventyrlig person och tycker om att prova på nya saker. Älskar att resa och upptäcka nya platser, men jag är också glad att stanna hemma och titta på en bra film och mysa i soffan/sängen. Jag gillar också att träna och hålla mig i form, men jag är ingen fanatisk träningsmänniska. Men det ser du nog, men det är bra att röra på sej så det försöker jag göra så ofta jag kan.

Jag söker en man som är ärlig, lojal och öppen för kommunikation. Vill att vi ska kunna prata om allt och att vi ska kunna lösa eventuella problem tillsammans. Jag söker en man som är redo för att dejta, men som också är öppen för att ta saker och ting i sin egen takt.

Om du tror att du skulle kunna vara rätt man för mig, så tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot att höra mer om dig och lära känna dig bättre. Gillar du en mullig kvinna? Tro det eftersom du läst så här långt, då hörs vi snart, kramen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Mullig kvinna”

Lämna en kommentar