Mullig kvinna

jag är en kåt mullig kvinnaJag är en 35-årig mullig kvinna som söker en kille att träffa. Jag är mullig och har alltså lite extra hull, men jag tycker själv att mina kurvor sitter på rätt ställe. Det jag söker är en man som tycker om mulliga kvinnor och som uppskattar mina former. Vet att många män föredrar oss lite mulliga framför smala kvinnor.

Jag har varit ensamstående i några år nu och är redo att träffa någon ny. Vet inte om jag bara vill träffa någon man tillfälligt för sexträffar eller om jag vill stadga mej. Men jag tar allt som det kommer, det blir bäst så. Så ingen press och ingen stress, det blir som det blir, är det meningen så är det. Din ålder spelar inte så stor roll för mej, så länge du är över 20 år och uppåt. För mej är det viktigaste att vi har bra kemi oss emellan.

Är nog en lite galen tjej som kan kasta mej ut i sådant som är lite utanför boxen. Men det är spännande och piggar upp den grå vardagen, så det är bra om du är som mej och på samma plan. Jag är en kvinna som trivs bra hemma, men det är något som saknas, en kille att vara med hemma. En sambo, men om det blir något sådant återstår att se. Men nu vet du vad jag gillar, det finns mer men det tar vi lite mer privat tycker jag. Tycker du att jag låter intressant? Gillar du en mullig kvinna? Jag gissar det eftersom du läst så här långt, då hörs vi snart, kramen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Mullig kvinna”

Lämna en kommentar