Mörk kvinna

mörk kvinna söker svensk manJag är en trevlig och snäll mörk kvinna på 34 år som har bott i Sverige många år. Jag pratar nästintill perfekt svenska, jag har alltid haft lätt för språk så det är ju bra. Söker en svensk man för sexträffar lite då och då. Jag är en kvinna som tycker om att umgås och bara ha det mysigt och skönt. Det är sådan jag är med tanke på vart jag kommer ifrån från början. Ett gott skratt förlänger livet har jag lärt mej är ett uttryck i Sverige. Humor älskar jag och att skratta, så en man med humor skulle jag vara trevligt att träffa.

Som person är jag öppen, ärlig och spontan och ibland lite för spontan, men det är härligt, tro mej. När jag är kåt, tja, då kan allt hända, så du får inte vara blyg eller hämmad, utan låta mej göra det jag vill. När en man blir kåt och lite blyg då gör det mej ännu mer upphetsad. Det lär nog bli så att jag förför dej, om du är rätt man för mej vill säga. Jag söker en svensk man som är likasinnad och som också vill ha en avslappnad och sköna stunder tillsammans. Ålder spelar mindre roll, men jag skulle uppskatta om du är i åldern 30-45 år.

Jag söker ingen fast relation utan mer en man för mysiga sexträffar lite då och då. Om du också söker samma sak och vill träffa en trevlig mörk kvinna så hoppas jag att du hör av dej. Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Mörk kvinna”

  1. At få ha en mörk kvinna som knullkompis har jag längtat efter sen jag bodde i Nigeria några år. Ni har så runda fina former och avslappnad livsstil.
    Här finns en erfaren man som gärna blir kompis på det sexuella planet och kan ge dig njutning sexuellt.
    Hör av dig
    Puss och kram

    Svara

Lämna en kommentar