Mörk kvinna

mörk kvinna söker svensk manJag är en trevlig och snäll mörk kvinna på 34 år som har bott i Sverige en längre tid och talar perfekt svenska. Söker en svensk man för sexträffar lite då och då. Jag är en kvinna som tycker om att umgås och har lätt för att skapa en trevlig och avslappnad stämning. Det ligger lite i min natur, med tanke på vart jag kommer ifrån, mer om det lite mer privat. Jag trivs med att göra roliga saker tillsammans och jag uppskattar även att bara vara hemma och umgås. Ett gott skratt förlänger livet har jag lärt mig är ett uttryck i Sverige. Jag håller med, jag älskar humor och att skratta, så en man med humor skulle jag uppskatta att träffa.

Som person är jag öppen, ärlig och spontan, ibland lite för spontan, så se upp. Om jag är kåt, tja, då kan allt hända, så du får inte vara blyg eller hämmad, utan låta mig göra det jag vill. När en man blir kåt och lite blyg då gör det mig ännu mer upphetsad. Det lär nog bli så att jag förför dig erotiskt, om du är rätt man för mig vill säga. Jag söker en svensk man som är likasinnad och som också vill ha en avslappnad och sköna stunder tillsammans. Ålder spelar mindre roll, men jag skulle uppskatta om du är i åldersspannet 30-45 år.

Jag söker ingen fast relation utan mer en person för sexträffar lite då och då. Om du också söker samma sak och vill träffa en trevlig mörk kvinna med perfekt svenska, så är du välkommen att höra av dig till mig. Alla som är respektfulla får svar! Jag ser fram emot att höra från dig! Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Mörk kvinna”

  1. At få ha en mörk kvinna som knullkompis har jag längtat efter sen jag bodde i Nigeria några år. Ni har så runda fina former och avslappnad livsstil.
    Här finns en erfaren man som gärna blir kompis på det sexuella planet och kan ge dig njutning sexuellt.
    Hör av dig
    Puss och kram

    Svara

Lämna en kommentar