MILF söker yngre

kåt milf söker yngre kille för sexSom rubriken lyder, MILF söker yngre kille för sköna sexstunder. Med yngre menar jag från 20 år och upp till kring 30 år och du är snygg och hyffsat vältränad, jag är 38 år och singel. Själv ser jag bra ut, har goa stora bröst. En skön mogen fitta och jag är en jäkel på att knulla. Om jag får säga det själv alltså? Mitt självförtroende är det inget fel på om man säger så ;-). Vi mogna kvinnor blir bara mer och mer självsäkra med åren, så är det ju och det är bra. Man måste älska sej själv för att bli komplett eller hur jag ska säga.

Jag har haft sex med en yngre kille en gång och det var så jäkla bra sex. Men tyvärr träffades vi bara en gång eftersom han bor på annan ort så blir det inga fler dejter med honom. Det jag vill ha är en yngre kille som vill ses lite då och då, typ vi sms:ar när vi är kåta! Kåt är jag för det mesta nuförtiden. Jag vet inte vad som hänt men min sexlust har ökat en hel del sista åren. Du behöver inte vara erfaren inom sexets underbara värld, jag kan gärna lära upp dej och bli din sexlärarinna. Det är faktiskt något som kickar igång mej när det står en ung kåt kille framför mej som är nervös och lite blyg. I mitt sällskap kommer du att slappna av, det är jag ganska säker på, som person är jag lugn och tålmodig.

Milf söker yngre kille är rätt vanligt har jag sett i sexannonser. Så därför tänkte jag att det är populärt och jag gör också ett försök med en sexannons. Sen om det blir några svar från unga kåta killar eller inte, det återstår att se. Men det tror jag att jag får, men som sagt, det återstår att se. Kyssar på valfritt ställe!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar