Sexlärarinna

het och mogen sexlärarinna söker unga mänUnga oerfarna kåta män 20 år och äldre, här är er sexlärarinna! Jag vet att ni är många som är blyga och oerfarna, en del även oskulder. Som inget hellre vill bli upplärda av en mogen kvinna. Och här är jag, en kåt milf till din tjänst! Ja, jag gör det så gärna, för det är faktiskt min sexuella böjelse, att ha sex med väldigt unga män. Dock är det mycket viktigt att poängtera att du måste vara över 20 år och myndig, män yngre än 20 är inget jag tänder på alls. Alla har en gräns och där går min gräns.

Som person är jag väldigt enkel att ha att göra med och jag har lätt att umgås med människor i alla åldrar. Så även om du är väldigt nervös när vi träffas, så tror jag att du blir lugn och avslappnad i mitt sällskap. Om inte så ser jag till att du blir det, jag har mina knep, åren har gett mej en bra erfarenhet. Så jag vet precis hur jag ska göra för att få en man att slappna av helt och hållet.

Att jag, som mogen kvinna söker enbart unga oerfarna män har sina skäl, vilka jag inte går in på här. Men jag vet hur kåta ni är och ettriga i sängen. Ni kan knulla länge, spruta flera gånger och ni blir hårda rätt så snabbt igen, om kuken ens mjuknar. Det gillar jag väldigt mycket, karlarna i min ålder är lite mer mjuka om man säger så.

Skriv till mej, berätta om dina erfarenheter, vad du vill göra och om du gillar det du ser. Och naturligtvis bara om du vill ses i verkligheten och vill ha mej som din sexlärarinna. Vad väntar du på? Vi ses ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sexlärarinna”

Lämna en kommentar