Behöver en KK

jag behöver en kk att träffa, söker en kåt killeJag behöver en KK, för min KK har flyttat långt bort. Så jag söker en kåt kille som vill träffas 1-2 gånger per vecka och kanske oftare om det funkar. Jag är en kåt tjej som gillar mitt singelliv över allt annat, det vill jag inte bli av med. Dessutom fixar jag inte när en kille ställer en massa krav på mej, då drar jag direkt. Därför är en stadig knullkontakt det allra bästa alternativet. Då får jag sex, inga krav och kanske en ny vän på köpet. Du ska tänka som jag på den punkten, annars kommer det inte att funka med att ha ett kk-förhållande.

Sex är livets goda, ett underbart sätt att umgås, det handlar om så mycket mer än att köra in kuken i fittan. Det är långa förspel, en skön 69:a och kanske erotisk massage och skön beröring. Jag bara älskar att dra ut på orgasmen så länge det bara går, det är så skönt, orgasmen blir så kraftfull då också. Visst gillar jag en snabbis ibland också, vem gör inte det lixom.

Utöver det så har jag lite udda sexfantasier som jag vill förverkliga. Så du måste vara en kille som har ett öppet sinne och inte är rädd för att prova nya saker. Man måste prova allt minst en gång har jag lärt mej. En mycket god lärdom om jag får säga det, speciellt inom sexets underbara värld.

Jag är lite rödlätt och ser väl inte så bra ut men jag är en snäll och kåt tjej. Lite blyg i börjarn är jag alltid när jag träffar nya människor. Men det går fort bort om jag trivs i ditt sällska. Jag behöver en KK och jag undrar om du vill träffas? Killar 25-45 år kan höra av sej! Puss.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar