Blyg kåt tjej

jag är en blyg kåt tjej som söker sexHej hallå! Här finns jag, en blyg kåt tjej på 22 år, jag är verkligen jättekåt men vågar inte träffa killar på krogen. Jag söker en kille som vågar ta för sig, som kan ta det första steget och som gärna är lite dominant. Är redo att utforska min sexualitet och jag vill hitta någon som kan hjälpa mig med det.

Vill träffa en kille som är självsäker, erfaren och som vet vad han vill. Jag vill känna mig säker och bekväm med dig, men jag vill också att du ska ta kontrollen och leda mig. Jag vill att du ska visa mig vad jag har missat och lära mig nya saker. Det tar lite tid innan vi når dit men när vi lärt känna varandra, då är det full rulle. Men som sagt, i början är jag en blyg kåt tjej, det får du respektera.

Jag bor i Mellansverige och jag söker någon som kan träffa mig regelbundet för diskreta sexträffar. Vi ska inte ha några krav på varandra, iallafall inte i början. Vi kan utforska varandra och se vart det leder. Jag vill att du ska ta hand om mig och visa mig vad som verkligen gör dig kåt. Jag vill att vi ska ha kul tillsammans och utforska våra sexuella fantasier.

Om du är en kille som passar in på min beskrivning och som söker en liknande situation, så tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot att lära känna dig och upptäcka nya spännande saker tillsammans. Puzzzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar