Hemlig älskarinna

kåt kvinna vill bli hemlig älskarinna till dejHej jag är en kvinna på 30 år som vill träffa en trevlig man som vill ha en hemlig älskarinna. Din fru ger dej kanske inte vad du vill ha i sängen eller så vill hon inte ha samma sorts sex som du?! Jag vet att många gifta par inte har det bästa sexet och ibland måste man pigga upp sexlivet. Att vara otrogen kan vara en sak som förbättrar sexlivet. Även om det kanske inte är den bästa lösningen så är det för en del den enda lösningen. Jag finns här och jag vill ha en sexuell relation som inte är komplicerad och där känslor inte ska blandas in. Så därför passar en upptagen man mej perfekt!

När det kommer till sex så är jag mycket frisinnad och gillar det mesta faktiskt. Det finns grejor jag inte vill göra, men det är verkligen udda grejor som kiss och bajs och sånt. Men vem gillar sånt, det är nog inte många. Då jag trivs utmärkt med mitt singelliv så är det perfekta att vara en hemlig älskarinna till en gift man. Då slipper jag tjat om att bli tillsammans och sånt. Har haft knullkontakt förhållande men det slutar alltid med att killen får känslor för mej och jag bryter upp. En gift man vill sällan lämna sin fru och därför är detta helt perfekt för mej.

Vi börjar med att snacka lite på nätet, byter lite bilder (inte nakenbilder) och snackar i videosamtal. Sen tycker jag inte att vi ska hålla på med det i all evighet. Så det är en träff irl ganska snabbt som gäller. För kemin måste stämma och den känner vi av först när vi står öga mot öga. Finns du här, du stiliga gentleman som vill ha mej som din hemliga älskarinna?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Hemlig älskarinna”

  1. Hej jag heter Nassiri jag är 35 jag letar efter tjejerna jag tror du passar jag är kärlek kille jag jobbar jag träning jag bor Södermalm jag är trevlig kille du träffa mig en gång aldrig inte glömma tack va puss puss

    Svara

Lämna en kommentar