Het blondin

jag är en kåt het blondinSugen på en het blondin? Nu är jag på jakt och söker efter en kåt kille som vill bli min knullkompis. Så se upp, jag är brutalt ärlig och säger vad jag tycker och tänker, utan omsvep. Är helt ärligt så trött på ”katt och råtta lekar” som folk nuförtiden kör med. Sådan är inte jag, rak och ärlig är jag och den mannen jag ska träffa ska vara precis som jag på den punkten. Några frågor på det?

Nu är det så här att jag vill träffa en riktig man som vill umgås med mej i och utanför sängen. Varken mer eller mindre. Vi ska inte bli ett par, vi ska ha kul tillsammans och vi ska ha sex tillsammans, thats it! Singel har jag varit länge nu och det trivs jag utomordentligt bra med. Nu är det så att jag har inte så svårt att hitta karlar men nu tänkte jag testa en sexannons och ser vad det kan ge. Det är lite mer spännande än att ragga på krogen och nu är jag sexsugen kan man lugnt säga.

Jag är verkligen en het blondin, het på gröten, het i sängen, het i humöret, gillar du det? Isåfall ska du höra av dej så vi kan slå våra påsar ihop och njuta av livet tillsammans. Vad väntar du på? Sätt fart och hör av dej, kyssar!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Het blondin”

Lämna en kommentar