Nyskild kvinna

kåt och nyskild kvinna söker partnerHej! Jag är en ung och nyskild kvinna på 29 år som söker en ny man att dela mitt liv med. Efter att min man lämnade mig för en annan kvinna. Så kände jag mig ensam och jag vill hitta någon att dela mina upplevelser med igen. Närhet och sex är något jag saknar så extremt mycket som singelkvinna, så du måste gilla det.

Jag söker en man som vill ta det lugnt i början och börja som vänner. Jag tror att det är viktigt att lära känna varandra ordentligt innan vi tar steget att bli ett par. När tiden är rätt, skulle jag vilja att vi blir särbor och på sikt flyttar ihop.

Jag är en social person och gillar att träffa nya människor och umgås med vänner. Att gå ut och äta på restauranger är något jag tycker om att göra. Jag gillar också att resa och upptäcka nya platser, både i Sverige och utomlands. Att vara ute i naturen är en annan passion för mig, särskilt att promenera i skogen eller vid havet (jag bor vid havet på västkusten). Jag älskar också att laga mat och påta i trädgården. Jag är en självlärd kock och tycker om att prova nya recept och laga mat till mina vänner och familj. Att odla mina egna grönsaker är också något jag tycker är roligt och jag spenderar gärna tid i min trädgård.

Vill du dejta mej, en nyskild kvinna?!

Jag söker en man som är ärlig, lojal och omtänksam. Jag vill ha en partner som jag kan lita på och som kan stödja mig när jag behöver det. Du får allt stöd från mig när du behöver det, jag är en god lyssnare. Om du är intresserad av att lära känna mig bättre och kanske till och med bli min nya partner, tveka inte att skicka mig ett meddelande. Puss och kram från mej, en nyskild kvinna med aptit på livet.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar