Sexannons

kåt tjej provar en sexannonsHallå där, hur är det, funkar en sexannons? Jag som undrar är en extremt kåt tjej som nyss blivit singel och söker sexträffar med kåta killar. Japp, så är det, vi tjejer är också kåta och ibland vill och orkar vi inte ragga på krogen. För mej är det omöjligt att leva utan sex och jag måste ha sex iallafall 2-3 gånger i veckan, som minst. Så därför tänkte jag testa att lägga in en sexannons och se om jag får några seriösa svar. Helst träffar jag en och samma kille, men kanske ska jag knulla runt lite, jag får se, beror på vem som hör av sej. Jag planerar inte så mycket utan tar allt som det kommer, det blir bäst så.

Det är kravlös sex jag söker, jag pallar inte bli ”vänner” bara för sakens skull, det ger mej inget. Jag har inget emot att bara ses, ha sex och sen skiljas åt, man kan faktiskt göra så och göra det med respekt. Så länge båda är med på det och jag har gjort det klart från mitt håll nu. Jag ser bra ut, eller ok ut kanske jag ska säga, om du tycker det återstår att se. Eftersom vi inte känner varandra så är kondom ett krav, alltid. Vart vi ses det tar vi lite mer privat, jag har egen lya, bra om du också har det.

Du är en fräsch kille som är hel och ren och sexsugen som jag är. Något jag inte gillar är piercingar så hoppas att du inte har det. Jag gillar det mesta i sexväg, men inte allt, vi snackar mer om det sen. Så, då återstår det att se om sexannons funkar eller inte. Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR