Trång fitta

ung kåt tjej med trång fittaHej jag är en ung tjej med en trång fitta som söker en kille som har kuk modell mindre. Har haft sex några gånger, men killen hade stor kuk och det funkar inte, han kommer bara in halvvägs. Det gör ont också, det funkar inte så jag har gjort slut med honom. Jag vill hitta en kille som har en liten kuk så att jag kan ha vanlig sex.

Nu är jag kanske inte så gammal, kanske har jag gjort fel, om man nu kan göra det?! Jag är 19 år och är en vältränad tjej och är som sagt inte så erfaren, så om du är lite äldre gör det inget. Det är nästan bättre om du är en äldre kille, då vet du hur man ska göra. Och du kan lära upp mej så jag också lär mej och vet hur man ska göra för att det ska bli skön sex!

Jag tycker om sex

Jag tycker om sex och jag är ofta kåt men har inte haft någon bra sex så här långt. Men jag vet att med rätt kille så blir det skönt för mej också. Något jag faktiskt gillar, det är att suga kuk, tyckte först det var lite äckligt. Men sen när jag gjort det några gånger så gillade jag det och blir riktigt kåt när jag sög kuk. Så det vill jag göra mycket, om jag är duktig vet jag inte men han sprutade mej i munnen varje gång. Det gick ganska fort för han, kanske var det för att jag var duktig, jag vet inte.

Du ska vara en ren och fräsch kille som är seriös med detta och såklart ha en kuk modell mindre. Och du gillar att köra in din kuk i en trång fitta. Hör av dej så att vi kan träffas snart. Jag hoppas att du hör av dej snart, jag är så sugen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Trång fitta”

  1. Jag är en super kåt och våt våt mild 😂 33 år å vill ha kuk nu helst testa på att ha trekant med erfarna one night stand ett knull å njuta tillsammans sen är de som vanligt igen mina fantasier och mina goa fitta kan göra vem som helst galen

    Svara

Lämna en kommentar