Bilder på fittor

bilder på fittor och kåt tjej vill träffasGillar du bilder på fittor och är du en kåt kille? Då ska du läsa vidare, för jag är en kåt tjej som vill träffa dej. Du ska hjälpa mej att ta foto på min fina fitta och även andra erotiska bilder. Allt från påklädda bilder till nakenbilder. Naturligtvis blir vi båda kåta och det kan bara sluta på ett sätt, om jag får som jag vill. Om vi har bra sex så ses vi igen, men innan vi har sex så ska du ta bilder på. mej. Vi kan se det som ett långt skönt förspel, dessutom älskar jag att visa upp mej. Om du blir hård så blir fittan blöt, tro mej, det är så läckert.

Du är en kille som är fräsch och snygg, du är mellan 20 och 35 år, singel och seriös i detta. Det är min kamera du ska använda när du tar bilder på fittor och på mej, du får inte dessa bilder. Jag ska ha dom för privat bruk, inget annat! Detta är kanske lite en ursäkt att du ska ta bilder på mej, för det är lite annorlunda. Det är häftigt att göra något utanför boxen tycker jag. Att göra som alla andra blir ganska trist i längden tycker jag. Spänningen är härlig, den behöver jag och säkert du också, man måste inte vara så perfekt. Jag är den jag är, det är du också, då tror jag vi kan komma bra överens.

Hör av dej och berätta vad du tycker om min galna idé och vad du vill att vi ska göra. Så får vi se om vi ses irl eller inte, jag är inte desperat och träffar inte vem som helst. Jag kommer att välja med omsorg, OM någon hör av sej, inte säkert här finns modiga killar, eller?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar