Hitta KK

kåt tjej försöker hitta KKAtt det ska vara så jäkla svårt att hitta KK, en seriös KK alltså! Har snackat med flera killar på nätet, dom lovar guld och gröna skogar, sen händer inget mer. De vågar helt enkelt inte träffas i verkligheten. Vet inte om det är jag som haft max otur eller om killarna är sådana?! Nu provar jag igen, denna gången har jag inga nakenbilder på mej själv. Det kanske inger mer respekt om man inte är naken och blottar sej själv fullt ut. Värt att prova iallafall, funkar det bättre är ingen gladare än jag, för jag behöver verkligen en KK.

Jag som vill hitta KK är en kåt tjej som inte gillar att ha ons och knulla runt. Det finns flera anledningar till det, dels blir sexet inte bra när man kör med engångsligg. Jag behöver lite mental och social stimulans, då kan jag slappna av på ett annat sätt. Sen har jag aldrig varit tjejen som haft ons, det har hänt men det är länge sen och jag gillade inte det alls. Men jag har haft KK förut och det har varit så jäkla bra. Då har vi varit både kompisar och vi har haft sex, så vill jag ha det igen. Men det verkar som sagt svårt. Men skam den som ger sej.

Själv är jag 28 år, ser nog ganska bra ut, är en snäll tjej som är väldigt lugn som person. I sängen är jag nog inte så lugn, men det beror mycket på hur du är. Jag ligger inte på första eller andra dejten, bara så att du vet det. Vill sortera ut killarna som bara vill ligga, därför ligger jag inte direkt. Är du en seriös kille från 25 år och upp till 40 år, hör av dej så vi kan börja snacka!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar