Jag är en stor tjej

jag är en kåt stor tjej som vill träffa en killeÄr du en kille som gillar en stor tjej? Då ska du läsa vidare och om du gillar det jag skriver och det du ser, så hör av dej till mej. Jag är som sagt inte trådsmal och slank, jag är den jag är och är modell större. En del killar gillar tjejer i min storlek men de är inte helt lätta att hitta och att ragga på krogen har jag gett upp för länge sen. Även om jag är stor så är jag en söt tjej, mina kilo sitter på rätt ställe tycker jag. Jag har ganska stora bröst, en rund rumpa och såklart är magen stor också. Men det är ganska jämt fördelat över kroppen, nån midja har jag inte direkt. Jag är den jag är, det du ser är det du får!

Om vi ska ha ett kk förhållande, bli ett par eller bara träffas för att ha sex, det vet jag inte. Allt beror på kemin och hur stark attraktion vi har för varandra. Det är helt avgörande. Jag vet av erfarenhet att man inte kan bestämma något förrän man träffats face to face. Det är bara då man kan känna av kemin, ibland kan allt kännas bra när man pratat online. Men sen när man träffas irl så stämmer det inte alls.

Jag älskar att ha sex, jag är kåt och knullsugen jämt, men som singel är det inte bara positivt. Visst har jag en dildo som jag använder flitigt, men inget går upp mot en riktig kuk i min trånga goa fitta. Och en karl som kramar om mej och pussar på mej och smeker min mjuka kropp. Så gillar du en stor tjej och vill träffas för att se vad det kan utvecklas till. Hör då av dej, vad väntar du på???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar