Oerfaren kåt tjej

oerfaren kåt tjej söker äldre manHej alla äldre män, jag är en oerfaren kåt tjej som vill ha sex med dej. Jag är faktiskt oskuld trots jag är 22 och det är så jäkla pinsamt, jag skäms. Anledningen är att jag är blyg och vågar inte, killarna är så tafatta också så jag har valt att vänta. Men helt ärligt, jag är sugen jämt och vill verkligen prova att ha sex. Då har jag kommit fram till, efter mycket övervägande, att en äldre man är bästa alternativet för mej. Dels vet du hur man ska göra, du kan ta första steget och du är erfaren.

Om du är gift eller inte spelar inte mej någon roll, vi ska ju bara ha sex. Nu vill jag inte att du bara tar min oskuld, jag vill att du lär upp mej också. Så du blir typ som min sexlärare och vi träffas ett tag tills du lärt upp mej ordentligt. Sen jäklar ska jag ge mej ut och dejta, jag tror att det kan göra att jag inte är så blyg längre. Ju säkrare jag blir desto bättre självförtroende får jag nog. Men som det är nu, jag är ju en oerfaren kåt tjej, så lär jag inte få mycket gjort om ingen sparkar igång mej. Det är det du ska göra, hoppas jag iaf.

Äldre män, tränade och snygga och gärna ungdomliga, det är er jag vill ha kontakt med. En enda är det jag vill träffa, alltså inte flera stycken äldre män, nej nej sådan är jag inte. En man räcker till mej. Det hoppas jag iaf. Vill du lära upp mej och ta det varsamt? Hör då av dej så kanske vi ses. Puzzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Oerfaren kåt tjej”

Lämna en kommentar