Singeltjej

singeltjej letar efter en pojkvänHej svejs, jag är en 26-årig singeltjej som längtar efter att hitta den rätta killen att dela mitt liv med. Jag är trött på singellivet och vill stadga mig med en snäll och omtänksam kille som delar mina värderingar och intressen. Jag söker efter en ordentlig kille med en stabil karriär och som är skötsam. Det är viktigt för mig att du inte har några problem med droger, rökning eller snusning eftersom jag själv inte gör det. Att vara hälsosam och ta hand om sig själv är viktigt för mig och det är det för dig också.

Jag trivs bäst när jag är hemma och umgås med min familj eller har mysiga hemmakvällar. Är inte längre så mycket för att gå ut och festa, men jag tycker om att resa. Gillar både sol- och vinterresor, och jag gillar även att besöka storstäder. Musik gillar jag också och min musiksmak är mycket blandad och jag uppskattar olika genrer. Allt utom opera kan man väl säga.

Trött på singellivet

I ett förhållande är det vissa delar som bara måste funka för att förhållandet ska funka. Det är tillit, vi måste kunna lita på varandra så vi kan ge varandra den frihet vi båda behöver. Fysisk kontakt, kramar, pussar, skön sex och närhet, det är ett måste för mig, gärna ofta om du förstår ;-). Och att vi har egna intresse så att vi kan göra saker var för sig också, inte alltid, men ibland. Och såklart att vi älskar varandra. Nu fattar jag att det är svårt att hitta den stora kärleken så här, men det kan vara värt ett försök. När man minst anar det så händer det!

Jag bor för närvarande i närheten av Stockholm, men jag är flyttbar om jag träffar någon som jag blir kär i. Jag är öppen för att utforska nya möjligheter med rätt kille. Så om du är en kille som delar mina intressen och som är redo för ett seriöst förhållande, tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot att lära känna dig och se om det kan klicka mellan oss! Puss och kram från singeltjej <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Singeltjej”

Lämna en kommentar