Vuxendejt

kåt tjej söker vuxendejt och sexHej alla trevliga killar där ute! Jag är en självsäker och självständig 22-årig tjej som söker en vuxendejt med en trevlig och seriös kille. Jag trivs bra med mitt singelliv men det är alltid trevligt att ha lite sällskap. Det jag vill ha är någon att umgås med i och utanför sängen och därför söker jag en vuxendejt här och nu.

Jag gillar att lära känna nya killar och se vart det kan leda. En schysst dejt på stan med en kille som är trevlig och rolig är precis vad jag söker. Vi kan gå ut och äta eller ta en promenad i parken, det behöver inte vara så krångligt. Känns tryggt för oss båda att ses på en plats där andra människor också rör sej. Så får vi känna av om vi har kemi och om vi vill fortsätta att träffas som vänner eller om det blir nåt mer. Vänner har jag ganska många redan så det är inte det jag söker här. Men allt kan hända, jag stänger inga dörrar.

Jag är en kåt tjej som är öppen för att prova nya grejor och vill gärna träffa en kille som också vill prova nya grejor. Din ålder är egentligen inte det viktigaste men du är max 25 år. Hur du ser ut spelar såklart roll, vi måste känna attraktion till varandra annars lär det inte funka. Jag vill ta allt som kommer och känner att planering funkar inte så jättebra. Men ibland måste man såklart planera, det fattar jag också. Men så lite som möjligt blir bäst tror jag. Ligger vi direkt eller blir vi bara vänner, det får vi se, det blir som det blir och som det är meningen att det ska bli.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar