Vuxendejt

kåt tjej söker vuxendejt och sexHej alla trevliga killar där ute! Jag är en självsäker och självständig 22-årig tjej som söker en vuxendejt med en trevlig och seriös kille. Jag trivs bra med mitt eget sällskap, men skulle uppskatta att ha någon att dela min tid med. Både i och utanför sängen, därav vill jag ha en vuxendejt.

Jag gillar att lära känna nya killar och se vart det kan leda. En skön dejt på stan med en kille som är trevlig, rolig och öppen för nya upplevelser är precis vad jag söker. Alltså med skön dejt på stan menar jag inte att vi ska ha sex på stan haha, nä absolut inte. Vi kan gå ut och äta, ta en promenad i parken eller helt enkelt bara ha en trevlig pratstund. Känns tryggt för oss båda att ses på en plats där andra människor också rör sej. Så får vi känna av om vi har kemi och om vi vill fortsätta att träffas som vänner eller om det blir nåt mer. Vänner har jag ganska många redan så det är inte det jag söker här. Men allt kan hända, jag stänger inga dörrar.

Jag är en kåt tjej som är öppen för nya erfarenheter och vill gärna träffa en kille som delar min inställning. Ålder och utseende spelar mindre roll. Det viktigaste för mig är att du är är snäll, ärlig och seriös i detta. Jag är öppen för att ta det som det kommer och se vad som händer på vår första dejt. Ligger vi direkt eller blir vi bara vänner, det får vi se, det blir som det blir och som det är meningen att det ska bli.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar